Ana içeriğe atla

Amerika En Romantik Yerler Listesi


Sadece bizi aşık olmak isteyen bazı yerler var. Eşinizin üzerine göz kamaştırıcı bir parıltı getiren renkli gün batımı ya da verandada dışarıda yemek yerken sadece canlı bir trompet ve birkaç boynuzun eklenmesi olabilir; yine de, aşık hissetmek hepimizin beklediği bir şeydir. Bu yüzden, alevi uzun zamandır sevgilisiyle yeniden alevlendirmek veya yeni bir balla kıvılcım etmek istiyorsanız, bu Amerikan şehirleri doğru ruh halini ayarlamaya mecburdur.

Charleston, Güney Karolina

Daha az şey Güney cazibesinden biraz daha romantik. Arnavut kaldırımlı sokaklar, atlı araba arabaları ve tarihsel açıdan zengin mimari Charleston'u romantizm alanında bir kazan-kazan haline getirmektedir. Ayrıca, şirin B & Bs ve butik otellerden oluşan bolluk sadece şehrin cazibesini artırmaya yardımcı olur. Bazılarında şömine ve antika dolu odalar vardır. Wentworth Konağı'nda yer alan eski bir araba evinin tersi olan Circa 1886'da, canlı caz için Charleston Grill'e gelmeden önce yemek yiyin. Ve romantik bir tatil, Fransız Mahallesi'nde yürümeden tamamlanmaz.

Honolulu, Hawaii

Hawaii uzun yıllardır uzun zamandır en gözde seyahat destinasyonu olmuştur ve ziyaretçileri el değmemiş kumsalları ve güneş ışığı ile çekmektedir. Ancak Honolulu'yu özellikle çiftler için ideal yapan şey, hem macera aktiviteleri hem de sahile geri dönme için büyük fırsatlar. Yani, fermuarlı dalış ve tüplü dalış ya da plaj yoga ve güneş banyosu (birkaç mai tais tarafından takip ediliyor) olsanız, bu ada şehri olması gereken yer. Romantizmi başlatmak için tiki meşale ve denize sıfır yemek ile donatılmış Ocean House Restaurant'a gidin.

Providence, Rhode Island

Küçük ama büyüleyici, Providence - kanal ve su yolları dizisi ile - özel bir kaprisli lezzet vardır. WaterPark Place'de, nehir kenarındaki eski Congdon ve Carpenter Mill'de bulunan bir restoran olan New Rivers'ta yemek yemeden önce kaldırım taşı yürüyüş yollarında gezintiye çıkın. Yaz aylarında, bir sanat enstalasyonu olan WaterFire, şehir merkezini aydınlatır, akşam yemeği sonrası akşam yürüyüşleri veya Providence Nehri boyunca bir gondol yolculuğu için idealdir.

Georgetown, Washington, DC

Ülkenin başkenti neoklasik anıtlar, müzeler ve sayısız sahne sanatları mekânlarıyla dolu bir sevgilidir. Georgetown'da, gaz lambalarının yaktığı Arnavut kaldırımlı sokaklar bu tarihi mahalledeki havayı belirlemeye yardımcı oluyor. Ayrıca bu kasaba - bir zamanlar Thomas Jefferson ve John F. Kennedy gibi ünlü sakinlere ev sahipliği yapmaktadır - birçok ünlü restorana ev sahipliği yapmaktadır. Yerel ve mevsimsel yemekleri dışarıda bırakan restore edilmiş bir Federal ev olan ünlü 1789 Restaurant'a gitmeden önce C & O Kanalı boyunca bisiklet gezintisine çıkın.

San Francisco, Kaliforniya

Neredeyse her yıl sisle kaplı olmasına rağmen, San Francisco iki için ideal bir yer. Şehrin hemen hemen her noktası, Körfez'in inanılmaz manzaralarına sahipken, Golden Gate Park'tan geçerken ve köprünün karşısında San Francisco silüetinin eşsiz manzarasını göreceksiniz. Muhteşem gece manzaraları için, Nob Hill'e, InterContinental Mark Hopkins Hotel'in 19. katındaki yemeklerini yiyin ya da Embacadero'daki deniz kenarındaki restoranlardan birini tercih edin ve Bay Bridge boyunca dans eden 25.000 beyaz LED ışığında hayran kalın.

Napa Valley, Kaliforniya

Üzüm tarlası, özel bir fıçı oda tatma, Napa Valley Wine Train'de bir gezinti. Havadaki sevgiyi hissetmek istiyorsan, Napa öyle. San Francisco'nun hemen dışında yer alan bu bölge, çarpıcı manzara ve sarmaşık üzüm bağları ile çevrilidir. Ayrıca, hava neredeyse her zaman noktadır (güneş ışığı ve mavi gökyüzü). En romantik şarap imalathanelerine - Castello di Amorosa ve V. Sattui - bir ziyaret ve bir üzüm bağı piknik bir zorunluluktur. Ayrıca birçok kaplıca beldesinden birini kaçırmayın, en iyi Napa'nın çok beğenilen restoranlarından birinde akşam yemeği yiyin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İspanya'nın En Lezzetli Tatlıları

İspanyol deniz ürünleri, tapaslar ve paella'lardan hoşnut olabilirsin, ancak İspanya'nın tatlılarını biliyor musun? Kalın ve kremsi veya yumuşak ve sevimsiz olan İspanya, tatlı bir dişe sahip herkes için mükemmel bir ülkedir. İşte en iyi İspanyol tatlısı, gevrek tepesinde kremalı Catalana'dan tarçınla doldurulmuş pirinç pudingine, reçel veya ballı peynirden ve lezzetli bademli keklerden. Turta En tipik İspanyol tatlısı, ülkenin hemen her yerinde bir menü bulacaksınız. Bu basit tatlı süt veya krema, bütün yumurta ve şekerden yapılır ve sallanan jöle benzeri bir kıvama gelmektedir. Fransız krema karameline benzer şekilde, karamel sosu veya şurubu ile kaplıdır. Arroz Con Leche İspanya'nın pirinç puding versiyonu, çocukken almaya başladığınız ve sıcak yerine soğuk servis edilen okul yemeği tipi pirinç pudinginden çok daha iyi. Bir risotto veya paella tipi pilav kullanılır, böylece pilav al dente ve çiğneyir; diğer iki ana madde süt ve şekerdir. İspanyol pilavı

Türkiye'de En Önemli Arkeolojik Sitler Listesi

Türkiye'de dünyanın en eski uygarlıklarının varlığını gösteren 28 arkeolojik alan bulunmaktadır. Neolitik Çağ'dan Roma İmparatorluğuna kadar, burada insanlığa hayran olmaya devam eden Türkiye'nin en önemli arkeolojik alanlarına bakıyoruz. Göbeklitepe Uzmanlar Şanlıurfa yakınlarındaki Neolitik bir kutsal alan olarak Göbeklitepe'nin insan yapımı en eski dini yapılardan biridir. Bir dağ sırtı üstünde duran kalker direkleri, hayvan kabartmaları ve soyut piktogramlarla bezelidir. Çatalhöyük Türkiye'nin en tanınmış arkeolojik alanlarından biri olan Çatalhöyük yerleşimi Neolitik Çağ'da Konya ilinde kurulmuştur. Büyüklüğü ve güzel duvar resimleri nedeniyle, site 1950'lerin sonunda keşfedildiğinde dünyaca ünlü hale geldi. Yenikapı 2004 yılında Marmaray Metro inşaatı sırasında İstanbul'un Yenikapı ilçesinde arkeolojik kalıntılar bulundu ve dünyanın en büyük arkeolojik kazılarından biri 2004'ten 2013'e kadar sürdü. Kazılarda 7000'de

Türkiye'de Sörf Yapacak Yerler Listesi

Türkiye sörf kültürünün dünyaca ünlü olmadığı halde, sörfçü ve su sporları severlerin Akdeniz'in berrak suları ile Karadeniz'in vahşi dalgalarının keyfini çıkarabileceği birkaç nokta var. Türkiye sörf gezinizi rezervasyonlamadan önce en iyi noktaları kontrol edin. Alanya Türkiye'nin en popüler sörf turlarından biri olan bu turist kasaba, güneyde, Aralık ayından Nisan ayına kadar olan sezon boyunca kusursuz. Ayda sörf yapmak için yaklaşık 20 gün ideal olan Alanya'nın hava sıcaklığı 18 ° C (64 ° F) civarındadır ve su sıcaklığı 18-21 ° C (64-70 ° F) civarındadır. Sörf yapmak için Alanya'nın en iyi plajlarından bazıları Damlataş ve Keykubat'tır; dalgalar yeni başlayanlara ve uzmanlara göre mükemmel bir seçimdir. Alanya'daki dalgaların ortalama yüksekliği 2 ila 12 feet (3,6 metreye kadar) arasında değişiyor ve sezon dışı olduğu için plajlar çoğunlukla insansız ve huzurlu. Karadeniz Karadeniz dalgalarını sörf etmenin en iyi yerlerinden biri aslınd