Ana içeriğe atla

İstanbul'un En İyi 10 Barı



İstanbul'da olduğu gibi canlı ve egzotik gece hayatına sahip bir şehirde, içki içmek için şık, rustik ve davetkar barlar dizisi bulacağınızdan emin olabilirsiniz. İster rahat bir içecek için samimi bir yer isterse de vahşi bir gece başlasanız, İstanbul sizin için birer bara sahip olacak. İşte şehrin en iyileri 10 barı.

Smyrna Bar

Smyrna, bir klasik mağazanın muhteşem, non-sequitur yenilikleri ile bir bar. Duvarlar canlı renklerle boyanmış ve duvarlar kitaplar, resimler, afişler ve rastgele meraklarla kaplanmıştır. Bu sıcak ve sosyal bir ortamın yanı sıra bir dizi lezzetli içki sunduğu için arkadaşlarınızla rahat içkiler için mükemmel bir konumdadır.

Büyük Londra

Büyük Londra Hotel içindeki bar hiç de şaşırtıcı değil, çarpıcı. Adı tam anlamıyla 'Büyük Londra' ya çeviren bu otel, ilhamını İngiltere'nin başkentindeki ünlü otellerden türetiyor. Restoranın ve bar alanının iç kısmında, ahşap wainscoting, kristal aydınlatma ve cilalanmış aynalar ve Savoy ya da Dorchester'in dışında olmayacak diğer antikalar bulunur. Bu sofistike ve lüks otelde geniş bir yelpazede bira ve şarapların tadını çıkarın.

360 İstanbul

Adından da anlaşılacağı gibi, 360 İstanbul, kentin 360 derecelik bir görüntüsü sunuyor. Birçok krom fikstür ve modern, soyut mobilyalarla şık ve modern iç mekana sahiptir. En dikkat çekici özelliklerinden biri, asansör şaftına mide bulaştırıcı bir derinliğe bakan cam zemin. Restoran, dünya standartlarındaki şaraplardan egzotik kokteyllere kadar bir dizi yiyecek ve alkollü içki servisi yapıyor. Kişisel zevkiniz ne olursa olsun 360 İstanbul etkilemekten emin.

Sah Bar

Bu üst düzey çatı katındaki barda mükemmel içkilerin, canlı müziklerin ve bu şehrin manzarasının tadını çıkarın. İster arkadaşlarınızla sosyal içecekler için zarif bir yer, yoğun bir günün kenarında bir sakin yer veya romantik bir içkinin samimi bir barı olan Sah Bar, ideal bir konumdadır. Bar biraz sıkışmış ve kolayca kaçırılmış olabilir, bu yüzden göz ardı etmeye değer bir göz göz önünde bulundurun. Personel son derece cana yakın olduğu için bilinir ve kırmızı şaraplar özellikle tavsiye edilir.

Just Bar

Just Bar'ı düşündüğünüz zaman akla en akla gelen iki kelime 'eğlenceli' ve 'kolay'. Başkalarını karşılamak isteyen eğlenceli seven insanlarla dolu bu sosyal merkezde hoş ve canlı bir ortamdan emin olabilirsiniz. Bu, eğlenceli bir akşam veya unutulmaz bir gece geçirmek için ilk içki içeceğiniz için harika bir yer. Bira soğuk, gevrek çok sayıda var, kokteyller keskin ve lezzetli ve shisha da yapmak için fırsat var.

Galata Restaurant & Bar

İstanbul'un en görkemli mücevherlerinden biri olan Galata Restaurant & Bar, kentin görkemli bir taş kulenin tepesinde bulunuyor. Şehrin manzaralarının inanılabileceği düşünülmelidir. Bu gerçekten birinci sınıf bir bar. Bu şık tesisin tadını çıkarmak için uluslararası ve yerel şaraplar, biralar, kokteyller ve diğer tanıdık içeceklerden seçim yapın. Galata Restaurant & Bar'da, lüks yemek ve içmenin ne anlama geldiğini gerçekten öğrenirsiniz.

Nargilem Cafe

Türk sosyal kültürünün daha tipik olabilmesi için, eğlenceli seven bir grup arkadaşıyla çıkıp, Nargilem Cafe'nin sıcak çalışması karşısında, geleneksel Türk atıştırmalıklarının ve içeceklerin tadını çıkararak ve ardından shisha ve canlı müziğin keyfini çıkarmak için yerleşimde bulunmaktan başka ne olabilir? Bu, İstanbul'da ve özellikle Tophane bölgesinde bol miktarda sunulan bir deneyimdir.

Susam Café

Birçoğu için, bu çubuğun başlıca çekiciliği, adının tam anlamıyla 'Susam Kafesine' tercüme etmekle kalmıyor, aynı zamanda Sesame Caddesi üzerinde olduğunu da tahmin ediyor!

Litera Bar

Litera Bar'daki inanılmaz gözlem noktanızdan Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camii'ni izleyin. Goethe Enstitüsü'nün en üst katında yer alır ve İstanbul'daki çoğu bar gibi, konuklara kentin yukarıdan manzarasını sunmaktan gurur duyar. Boğaz'ın gök maviliğinde büyüdüğü ve kentin hayata döndüğü için enfes içeceklerin, mükemmel bir şirketin ve sormanız gereken lüksün tadını çıkarabilirsiniz.


Gaja Restaurant

Bu restoranda, sofistike bir çatı katı salonunda içkinizi yudumlayabilirsiniz. Müzik, gün boyunca ruh halini sosyal ve rahat tutarak oynar. Akşamın ilerleyen saatlerinde bu, rahatlamanın zarif bir havasını davet eden düzgün lounge müziğiyle değişir. Açık güverte, Boğaz manzarasına sahip olduğu için özellikle popülerdir, bu yüzden hayal kırıklığını önlemek için önceden bir masa rezervasyonu öneriyoruz. Şarap ve diğer içeceklerin yanı sıra keyfini çıkarabileceğiniz çarpıcı bir dizi kokteyl var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İspanya'nın En Lezzetli Tatlıları

İspanyol deniz ürünleri, tapaslar ve paella'lardan hoşnut olabilirsin, ancak İspanya'nın tatlılarını biliyor musun? Kalın ve kremsi veya yumuşak ve sevimsiz olan İspanya, tatlı bir dişe sahip herkes için mükemmel bir ülkedir. İşte en iyi İspanyol tatlısı, gevrek tepesinde kremalı Catalana'dan tarçınla doldurulmuş pirinç pudingine, reçel veya ballı peynirden ve lezzetli bademli keklerden. Turta En tipik İspanyol tatlısı, ülkenin hemen her yerinde bir menü bulacaksınız. Bu basit tatlı süt veya krema, bütün yumurta ve şekerden yapılır ve sallanan jöle benzeri bir kıvama gelmektedir. Fransız krema karameline benzer şekilde, karamel sosu veya şurubu ile kaplıdır. Arroz Con Leche İspanya'nın pirinç puding versiyonu, çocukken almaya başladığınız ve sıcak yerine soğuk servis edilen okul yemeği tipi pirinç pudinginden çok daha iyi. Bir risotto veya paella tipi pilav kullanılır, böylece pilav al dente ve çiğneyir; diğer iki ana madde süt ve şekerdir. İspanyol pilavı

Türkiye'de En Önemli Arkeolojik Sitler Listesi

Türkiye'de dünyanın en eski uygarlıklarının varlığını gösteren 28 arkeolojik alan bulunmaktadır. Neolitik Çağ'dan Roma İmparatorluğuna kadar, burada insanlığa hayran olmaya devam eden Türkiye'nin en önemli arkeolojik alanlarına bakıyoruz. Göbeklitepe Uzmanlar Şanlıurfa yakınlarındaki Neolitik bir kutsal alan olarak Göbeklitepe'nin insan yapımı en eski dini yapılardan biridir. Bir dağ sırtı üstünde duran kalker direkleri, hayvan kabartmaları ve soyut piktogramlarla bezelidir. Çatalhöyük Türkiye'nin en tanınmış arkeolojik alanlarından biri olan Çatalhöyük yerleşimi Neolitik Çağ'da Konya ilinde kurulmuştur. Büyüklüğü ve güzel duvar resimleri nedeniyle, site 1950'lerin sonunda keşfedildiğinde dünyaca ünlü hale geldi. Yenikapı 2004 yılında Marmaray Metro inşaatı sırasında İstanbul'un Yenikapı ilçesinde arkeolojik kalıntılar bulundu ve dünyanın en büyük arkeolojik kazılarından biri 2004'ten 2013'e kadar sürdü. Kazılarda 7000'de

Türkiye'de Sörf Yapacak Yerler Listesi

Türkiye sörf kültürünün dünyaca ünlü olmadığı halde, sörfçü ve su sporları severlerin Akdeniz'in berrak suları ile Karadeniz'in vahşi dalgalarının keyfini çıkarabileceği birkaç nokta var. Türkiye sörf gezinizi rezervasyonlamadan önce en iyi noktaları kontrol edin. Alanya Türkiye'nin en popüler sörf turlarından biri olan bu turist kasaba, güneyde, Aralık ayından Nisan ayına kadar olan sezon boyunca kusursuz. Ayda sörf yapmak için yaklaşık 20 gün ideal olan Alanya'nın hava sıcaklığı 18 ° C (64 ° F) civarındadır ve su sıcaklığı 18-21 ° C (64-70 ° F) civarındadır. Sörf yapmak için Alanya'nın en iyi plajlarından bazıları Damlataş ve Keykubat'tır; dalgalar yeni başlayanlara ve uzmanlara göre mükemmel bir seçimdir. Alanya'daki dalgaların ortalama yüksekliği 2 ila 12 feet (3,6 metreye kadar) arasında değişiyor ve sezon dışı olduğu için plajlar çoğunlukla insansız ve huzurlu. Karadeniz Karadeniz dalgalarını sörf etmenin en iyi yerlerinden biri aslınd